91
Υλικά
- λαβράκι 4 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- θυμάρι 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- σκόρδο 5 σκελ
- λεμόνι 1 τμχ
- γλυκοπατάτα 1 κιλ
- ελαιόλαδο 50 ml
4 λαβράκια
2 λεμονόκουπες
1 κ.σ. ξερό θυμάρι και ρίγανη
1 κ.γλ. δεντρολίβανο
1 κ.γλ. πάπρικα
λίγο πιπέρι καγιέν
4-5 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες και καθαρισμένες
ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
1 κιλό γλυκοπατάτες κομμένες σε μπαστουνάκια
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
2 λεμονόκουπες
1 κ.σ. ξερό θυμάρι και ρίγανη
1 κ.γλ. δεντρολίβανο
1 κ.γλ. πάπρικα
λίγο πιπέρι καγιέν
4-5 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες και καθαρισμένες
ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
1 κιλό γλυκοπατάτες κομμένες σε μπαστουνάκια
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr