Λαβράκι Χιλής με άγριο κόκκινο ιαπωνικό ρύζι

Καταχωρήθηκε στις 24/06/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά   - 300 γρ. λαβράκι Χιλής - 70 γρ. άγριο κόκκινο ιαπωνικό ρύζι - Ζωμός ψαριού -Λάδι βασιλικού - Παρμεζάνα - Λεμονανθός - Ανθός αλατιού fleur du sel - Λευκό πιπέρι - 100 ml λάδι - 60 γρ. πλατύφυλλος  βασιλικός  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovecook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!