Φιλέτο ψαριού στο τηγάνι

Καταχωρήθηκε στις 06/10/13 από το χρήστη

4 Ψήφοι Ψήφισε

Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα υλικά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μυρωδικά με μέτρο και να προσελκύσουμε τους μικούς μας φίλους να δοκιμάσουν και να φάνε.

Διάβασε τη συνταγή στο https://lakiskoutalakis.blogspot.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!