by admin

Μαριναρισμένες σαρδέλες στο φούρνο με σάλτσα chermoula

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η συνταγή αυτή είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα και μάλιστα αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πόσο εύκολο είναι να εξυψώσεις τη γεύση ενός απλού και ταπεινού ψαριού· το συνοδεύεις με μια εξίσου απλή μα διόλου απλοϊκή σάλτσα εν ονόματι chermoula. Η chermoula είναι μια Μαροκινή-Βορειοαφρικανική πικάντικη και λίγο καυτερή σάλτσα και δεν είναι καθόλου χαμηλών τόνων.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com