Μαριναρισμένο Σαλάχι στο Φούρνο –Marinated and Baked Skate Fish

Καταχωρήθηκε στις 25/03/18

2 Ψήφοι Ψήφισε

Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους , που είναι εξαιρετικά εύγευστη, αλλά και για το δέρμα τους, ενώ από το συκώτι τους εξάγεται έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη D. Το σαλάχι συνήθως το μαγειρεύουμε, όπως το γαλέο, τηγανητό, και το συνοδεύουμε με σκορδαλιά. Σας προτείνω όμως κι αυτή την εκδοχή που είναι αρωματική και συνοδεύεται από τις πιο νόστιμες, καλοψημένες και τραγανές πατάτες που έχετε φάει!

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!