by admin

Μπακαλιάρος Φούρνου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο παστός μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι που συνήθως τον σκεφτόμαστε ως "επετειακό" φαγητό για του Ευαγγελισμού, το Σάββατο των Βαϊων κ. Η αλήθεια δε είναι... πως προσπαθώ να αποφεύγω την τηγανιτή εκδοχή του (κάτι που προτιμά το μεγάλο αφεντικό της οικογένειας) οπότε και βρίσκω άλλο τρόπο να του τον παρουσιάζω κάθε φορά, ώστε να μην με "γκρινιάζει" :-)) Πρόσφατα λοιπόν έφτιαξα μπακαλιάρο σε μια πολύ ελαφριά εκδοχή ενός πιάτου πλακί που έγινε με πολύ φρέσκα υλικά.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com