72
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 300 γρ
- μαϊντανός 2 κσ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- δημητριακά 2 κσ
- φρυγανιά 4 κσ
- ψωμί 2 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- βούτυρο 1 κσ
Ο μπακαλιάρος με κρούστα μυρωδικών είναι μια εύκολη συνταγή, που γίνεται σε πολύ λίγο χρόνο. Ο μπακαλιάρος, ψημένος στο φούρνο, καλυμένος με μια τραγανή κρούστα μυρωδικών, παραμένει τρυφερός, αλλά συμπαγής. Ένα πιάτο ιδανικό για ένα ελαφρύ και νόστιμο μεσημεριανό γεύμα ή για ένα δείπνο!
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org