ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MERLUZZO CON PROSCIUTTO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

Καταχωρήθηκε στις 20/10/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

σήμερα θα δοκιμάσουμε ακόμη μια υπέροχη συνταγή από νορβηγικό site : μπακαλιάρος τυλιγμένος σε προσούτο και σεβιρισμένος με νόστιμη σως ρόκας! Η συνταγή, που μπορείτε να την δείτε εδώ, είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Στην αρχική συνταγή προτείνεται το φιλέτο φρέσκου ή κατεψυγμένου μπακαλιάρου, καθώς όμως δεν κατόρθωσα να βρω ούτε το ένα ούτε το άλλο, χρησιμοποίησα ξαλμυρισμένο υγράλατο βακαλάο

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!