by admin

Μπακαλιάρος σε κουρκουτόπιτα και σκορδαλιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά. Υλικά 1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά),...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: κουρκουτόπιτα, σκορδαλιά
Συνταγή από Εύη Βουτσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr