by admin

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 6 μερίδες:1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρος παστόςΣπορέλαιο για το τηγάνιΓια το κουρκούτι:3 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 ½ φλυτζάνι μπύρα½ φλυτζάνι νερό1 αυγό1 μικρό κρεμμύδιΑλάτι και πιπέριΓια την σκορδαλιά:5-6 μέτριες πατάτες3-4 σκελίδες σκόρδο (ή περισσότερο ανάλογα με το γούστο σας)Ελαιόλαδο και ξύδιΑλάτι και πιπέριΑπό τo προηγούμενo βράδυ κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρά κομμάτια, τον ξεπλένουμε και τον βάζουμε σε μεγάλο μπολ με μπόλικο κρύο νερό. Μέχρι να τον μαγειρέψουμε αλλάζουμε το νερό 3-4 φορές, ώστε να ξαλμυρίσει αλλά όχι περισσότερο γιατί γίνεται άνοστος.Την επόμενη μέ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιάρος σκορδαλιά, σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com