by admin

Μπακαλιάρος τηγανιτός

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά (για 3 άτομα): ·  1 παστό μπακαλιάρο 800 γρ. (κατά προτίμηση το φιλέτο κι όχι το ολόκληρο ψάρι που θέλει περισσότερο καθάρισμα), · 8 κ.σ. αλεύρι (περίπου) και λίγο νερό (για το κουρκούτι), · λάδι για το τηγάνισμα (50% ελαιόλαδο-50% ηλιέλαιο), · πλατύ και βαθύ (ιδανικά) σκεύος για το τηγάνισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr