98
Υλικά
- μπακαλιάρος 800 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ντομάτα 400 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- ελιές 10 τμχ
- κάπαρη 1 κσ
Η τσιλαδιά στη Μεσσηνία είναι ψάρι με σάλτσα τομάτας ενώ στη Κρήτη είναι λευκή πηχτή από κρέας. Δεν νομίζω πως γνωρίζω άλλη λέξη στην ελληνική κουζίνα που να χρησιμοποιείται ίδια, με τόσο αντίθετο περιεχόμενο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr