Μπαρμπούνια Μαρινάτα – Marinated Red Mullets

Καταχωρήθηκε στις 07/01/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα μπαρμπούνια δένουν υπέροχα με το δεντρολίβανο, γι΄αυτό στα Επτάνησα συνοδεύονται από τη σάλτσα “σαβόρο”. Τη σάλτσα αυτή τη χρησιμοποιούσαν και για έναν άλλο λόγο: επειδή περιέχει ξύδι, λειτουργούσε ως συντηρητικό, τότε που δεν υπήρχαν ψυγεία.

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!