by admin

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΑΒΟΡΕ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η σάλτσα Σαβόρε συνήθως συνοδεύει τα τηγανιτά ψάρια της προηγούμενης μέρας. Στην παραδοσιακή της εκδοχή χρησιμοποιείται ξύδι αντί για κρασί. Η σάλτσα Σαβόρε τρώγεται πολύ στα νησιά του Ιουνίου που υπήρξαν βενετοκρατούμενα και επηρεάστηκαν κατά πολύ από τους Βενετούς. Σαβόρε σημαίνει γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr