ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΑΒΟΡΕ

Καταχωρήθηκε στις 07/06/10

2 Ψήφοι Ψήφισε

Η σάλτσα Σαβόρε συνήθως συνοδεύει τα τηγανιτά ψάρια της προηγούμενης μέρας. Στην παραδοσιακή της εκδοχή χρησιμοποιείται ξύδι αντί για κρασί. Η σάλτσα Σαβόρε τρώγεται πολύ στα νησιά του Ιουνίου που υπήρξαν βενετοκρατούμενα και επηρεάστηκαν κατά πολύ από τους Βενετούς. Σαβόρε σημαίνει γεύση.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.yumyum.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!