55
Υλικά :• 1 κιλό Μπαρμπούνια• 1 λευκό ποτήρι κρασί • Αλεύρι• 3 ντομάτες• 1 μέτριο κρεμμύδι• 2 ποτήρια ελαιόλαδο• 2 σκελίδες σκόρδο• Αλάτι• Πιπέρι• Βασιλικός• ΜαϊντανόςΕκτέλεση:Καθαρίζουμε και πλένουμε μέσα έξω το ψάρι. Τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι και τα αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι (αφαιρώντας αυτό που χρειαζόμαστε για τη σάλτσα) και ότα
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com