78
Υλικά
Μην ψαρώνεις! Φτιάξε ψαρομπίφτεκα, μυρωδάτα και λαχταριστά. Υλικά 500 γρ. φιλέτα πέρκας (φρέσκο ή κατεψυγμένο), σε μέτρια κομμάτια 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό, προτιμότερο βιολογικό 15-20 φύλλα φρέσκιας λουίζας*, ψιλοκομμένα (ή 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος και λίγο ξύσμα λεμονιού) 1 - 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 50 γρ. ελιές ροδέλες (αν θέλουμε) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr