Καταχωρήθηκε στις 10/11/12
Υλικά
- πέρκα φιλέτο
- φρυγανιά
- αυγά
- λουίζα
- σκόρδο και 4 ακόμα υλικά
Μην ψαρώνεις! Φτιάξε ψαρομπίφτεκα, μυρωδάτα και λαχταριστά. Υλικά 500 γρ. φιλέτα πέρκας (φρέσκο ή κατεψυγμένο), σε μέτρια κομμάτια 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό, προτιμότερο βιολογικό 15-20 φύλλα φρέσκιας λουίζας*, ψιλοκομμένα (ή 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος και λίγο ξύσμα λεμονιού) 1 - 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 50 γρ. ελιές ροδέλες (αν θέλουμε) ...