421
Υλικά
- μυλοκόπι 1 κιλ
- σκόρδο 4 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- χυμός λάιμ 0.25 -
- πιπέρι 1.5 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- θρούμπη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- λεμονόχορτο 1 κγ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αλάτι -
- χυμός λάιμ -
- ελαιόλαδο -
1 μυλοκόπι (~1 kg.)4 σκ. σκόρδο1 κομμάτι τζίντζερΧυμός 1/4 λάιμ1,5 κ.γ. πιπέρι Σετσουάν1 κ.γ. δεντρολίβανο1 κ.γ. θρούμπι (ή θυμάρι αν δεν έχω)1 κ.γ. lemongrass ξερό3 φύλλα δάφνης5 κ.σ. ελαιόλαδοΑλάτι καπνιστό (θα το βρείτε σε μπαχαράδικα, αλλιώς βάλτε κανονικό)Για το σερβίρισμα:
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com