Όλα τα μυστικά για να φτιάξουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Καταχωρήθηκε στις 18/03/14 από το χρήστη

10 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για την σκορδαλιά: ½ ψωμί (περίπου 5 μεγάλες φέτες) 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια 1-3 σκελίδες σκόρδου ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ξύδι αλάτι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.foodtrails.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!