Όλα τα μυστικά για παραδοσιακή κακαβιά και σπιτική ψαρόσουπα

Καταχωρήθηκε στις 20/06/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

•Η κακαβιά είναι το καθημερινό φαγητό των ψαράδων στα καΐκια. Παραδοσιακά γίνεται με ό,τι βγάζει η θάλασσα,  πολύ κρεμμύδι ξερό χαραγμένο, πατάτα χοντροκομμένη, ελαιόλαδο και λεμόνι.  •Στην κακαβιά όπως και στην ψαρόσουπα, δεν σοτάρουμε τίποτα απλά βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα και το λάδι στο τέλος του βρασμού. •Το καλύτερο ψάρι για κακαβιά ή ψαρόσουπα είναι το ολόφρεσκο. 

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!