by admin

ΠΑΓΚΑΣΙΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΠΛΑΚΙ) ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 συσκ. (μικτό βάρος 1 κιλό, καθαρό 800 γρ.) κατεψυγμένο παγκάσιους ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτά φετάκια2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί φρέσκος τοματοχυμός από 4 μεγάλες και ώριμες ντομάτες1 κ. σούπας πελτές ντομάτας3-4 πιπεράκια τσίλι1/2 κ. γλ. θυμάρι ή δενδρολίβανο1 κ. γλ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος1 κ. γλ. άνιθος ψιλοκομμένος1 κύβος λαχανικώναλάτι1 φλ. τσ. καυτό νερόΑναμονή:      12 ώρεςΠροετοιμασία: 30 λεπτάΜαγείρεμα:    45 λεπτάΦούρνος προθερμασμένος στους 200oC
 
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-sofia.gr