244
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 συσκ. (μικτό βάρος 1 κιλό, καθαρό 800 γρ.) κατεψυγμένο παγκάσιους ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτά φετάκια2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί φρέσκος τοματοχυμός από 4 μεγάλες και ώριμες ντομάτες1 κ. σούπας πελτές ντομάτας3-4 πιπεράκια τσίλι1/2 κ. γλ. θυμάρι ή δενδρολίβανο1 κ. γλ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος1 κ. γλ. άνιθος ψιλοκομμένος1 κύβος λαχανικώναλάτι1 φλ. τσ. καυτό νερόΑναμονή: 12 ώρεςΠροετοιμασία: 30 λεπτάΜαγείρεμα: 45 λεπτάΦούρνος προθερμασμένος στους 200oC
Υλικά
- παγκάσιους 800 γρ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- θυμάρι 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- βασιλικός 1 κγ
- άνηθος 1 κγ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 συσκ. (μικτό βάρος 1 κιλό, καθαρό 800 γρ.) κατεψυγμένο παγκάσιους ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτά φετάκια2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί φρέσκος τοματοχυμός από 4 μεγάλες και ώριμες ντομάτες1 κ. σούπας πελτές ντομάτας3-4 πιπεράκια τσίλι1/2 κ. γλ. θυμάρι ή δενδρολίβανο1 κ. γλ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος1 κ. γλ. άνιθος ψιλοκομμένος1 κύβος λαχανικώναλάτι1 φλ. τσ. καυτό νερόΑναμονή: 12 ώρεςΠροετοιμασία: 30 λεπτάΜαγείρεμα: 45 λεπτάΦούρνος προθερμασμένος στους 200oC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr