by admin

Παλαμίδα ψητή με λαδολέμονο και κάπαρη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σας άργησα λίγο σήμερα, έτσι;;; Η παλαμίδα  είναι ψάρι  σχετικά οικονομικό, εύκολο και προσιτό στο μαγείρεμά του ακόμα και για άσχετους γιατί δεν εχει λέπια και έχει μόνο ένα κεντρικό κόκκαλο.  Η συνταγή αναφέρεται σε παλαμίδα ψημένη στη σχάρα του μπάρμπεκιου....αλλά το "κατάστημα" δεν διαθέτει και προσάρμοσα στο φούρνο μου.
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com