Παλαμίδα σαβόρε

Καταχωρήθηκε στις 28/06/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Το δεντρολίβανο , το αρισμαρί όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι από τα αγαπημένα μυρωδικά της κουζίνας μας. Σε ψητά και σε τηγανητά δίνει ιδιαίτερο άρωμα και χαρακτηριστική γεύση. Ο συνδυασμός του με ξύδι είναι από τους ωραιότερους και είναι αυτός που χαρακτηρίζει τη σάλτσα σαβόρε...

Διάβασε τη συνταγή στο http://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!