259
Υλικά
- πεσκανδρίτσα 1.5 κιλ
- πατάτες 4 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλινο 6 κλων
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- πιπέρι 1 κσ
- λεμονόχορτο 1 τμχ
- λευκό κρασί 1.5 φλ
- αλεύρι 2 κσ
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί με λαχανικά και μυρωδικά και στο τέλος ο πεντανόστιμος ζωμός της γίνεται μια κρασάτη σάλτσα με γεμάτη γεύση που συνοδεύει μια πολύ ελαφριά και φινετσάτη συνταγή! Αφιερωμένη σε όλους όσοι νομίζουν ότι τα διαιτητικά φαγητά είναι άνοστα!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com