by admin

ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί με λαχανικά και μυρωδικά και στο τέλος ο πεντανόστιμος ζωμός της γίνεται μια κρασάτη σάλτσα με γεμάτη γεύση που συνοδεύει μια πολύ ελαφριά και φινετσάτη συνταγή! Αφιερωμένη σε όλους όσοι νομίζουν ότι τα διαιτητικά φαγητά είναι άνοστα!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com