by admin

Ψάρι με άρωμα Ασίας, πιάσαμε λαβράκι!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Πάμε να δούμε ένα εύκολο τρόπο για να αλλάξουμε λίγο την γεύση των ψαριών μας με υλικά της ασιατικής κουζίνας που μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα. Η σόγια σως θα καραμελώσει την πέτσα του ψαριού και η φρεσκάδα του τζίντζερ θα το απογειώσει, εγώ χρησιμοποίησα λαβράκι αλλά πολύ άνετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο ψάρι, όπως σολομό, τόνο η ακόμα και τσιπούρα… 
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr