Ψάρι με άρωμα Ασίας, πιάσαμε λαβράκι!

Καταχωρήθηκε στις 04/06/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πάμε να δούμε ένα εύκολο τρόπο για να αλλάξουμε λίγο την γεύση των ψαριών μας με υλικά της ασιατικής κουζίνας που μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα. Η σόγια σως θα καραμελώσει την πέτσα του ψαριού και η φρεσκάδα του τζίντζερ θα το απογειώσει, εγώ χρησιμοποίησα λαβράκι αλλά πολύ άνετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο ψάρι, όπως σολομό, τόνο η ακόμα και τσιπούρα… 

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!