164
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 200 γρ
- γλώσσα 200 γρ
- πέρκα 200 γρ
- πανγκάσιος 200 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
Τι χρειαζόμαστε: 200-250 gr φιλέτο ψαριού (γλώσσα, πέρκα, πανγκάσιους κλπ) 1 μέτρια ντομάτα 2-3 κλωνιά μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι -πιπέρι Προαιρετικά και αν το επιτρέπει η δίαιτά μας 1 κουταλιά ελαιόλαδο Πώς το φτιάχνουμε: Σε ένα τηγάνι ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και βράζουμε με λίγο νερό να μαραθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο αφού …
Διάβασε τη συνταγή στο dietrecipes.gr