79
Αυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη.Υλικά Βάτος – σαρδέλα – γαύρος ΑχνιστόςΜισό κιλό ψάρι από τα παραπάνωΜισή ντομάτα σε φέτεςΜία πιπεριά (- κέρατο) σε ροδέλες Μισό λεμόνι σε ροδέλεςΜισό ματσάκι μαϊντανό (ή λιγότερο, όπως το θέλει κανείς)Μισό ματσάκι άνηθο (ή λιγότερο, όπως το θέλει κανείς)Ένα κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο (στη σαρδέλα λιγότερο γιατί έχει αρκετό λίπος)Αλάτι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr