Ψαρόσουπα αυγολέμονο

Καταχωρήθηκε στις 26/08/11

27 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα απο τα πιο νόστιμα και υγιεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Τρώγεται χειμώνα -καλοκαίρι, αρκεί να έχουμε τα κατάληλα ψάρια. Τα πιο νόστιμα ψάρια για την ψαρόσουπα είναι οι σκορπίνες αλλά θέλουν προσοχή στο καθάρισμα ( το πιο βασικό ειναι να κόψουμε τα πτερύγια με τα κόκαλλα με ενα ψαλίδι κουζίνας). Φυσικά ο βασιλιάς της ψαρόσουπας ειναι ο ροφός. Εξίσου όμως καλή ψαρόσουπα γίνεται και με τα κατεψυγμένα κοκκινόψαρα εισαγωγής, ενώι οι φρέσκοιμπακαλιάροι δεν υστερούν σε νοστιμιά. ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://delicieuses.forumotion.net

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!