by admin

Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο παστό και αυγολέμονο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε να εισβάλλει στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα δεν είναι καθόλου ελληνικό. Ο μπακαλιάρος, λοιπόν, γίνεται μια καταπληκτική ψαρόσουπα... Η παρουσία του παστού μπακαλιάρου ή μάλλον του ξεχασμένου παστού μπακαλιάρου, ο οποίος είχε ξαρμυριστεί και καταψυχθεί, κάπου εκεί στο βάθος του καταψύκτη, μας έδωσε την ευκαιρία να γευτούμε μια νοστιμότατη ψαρόσουπα. Απλή, με υλικά που υπάρχουν πάντα στο σπίτι φτιαγμένη όμως με μεράκι και κυρίως διάθεση να μη πετάμε τίποτε... ικανοποίησε τον ουρανίσκο και γέμισε το σπίτι άρωμα!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιαρόσουπα, ψαρόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com