ψαρόσουπα σπιτική: αναμέτρηση με την μαμά

Καταχωρήθηκε στις 11/05/11

2 Ψήφοι Ψήφισε

…Πρώτον. Το ψάρι που θα βράσετε πρέπει να είναι όσον το δυνατόν πιο φρέσκο. Ψάρι, έστω και ελαφρώς μπαγιάτικο, κάνει για τηγανητό, κάνει για πλακί, δεν κάνει όμως για βραστό. Δεύτερον. Αν δίνετε προτίμησι στο ζουμί και όχι στο ψάρι, αν δηλαδή θέλετε καλό ζουμί έστω και επί ζημία της νοστιμάδας του ψαριού που βράζετε, ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!