61
Υλικά
- βούτυρο 15 γρ
- πράσα 1 τμχ
- μαραθόριζα 1 τμχ
- μαϊντανός 7 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- λευκό κρασί 180 ml
- άσπρο πιπέρι 10 κόκκοι
- φιλέτο σολομού 6 τμχ
- πατάτες baby 600 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- εστραγκόν 2 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ζωμός ψαριού 250 ml
- κρέμα γάλακτος 140 ml
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- βούτυρο 30 γρ
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με πατάτες, ψητά σκόρδα και σάλτσα με εστραγκόν. Ένα πραγματικά πεντανόστιμο πιάτο, που οι καλεσμένοι σας θα λατρέψουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr