137
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- σκόρδο 6 σκελ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- λευκό ξύδι 4 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- φουντούκι 30 γρ
- μαϊντανός 0.5 κούπα/ες
- αλάτι 1.5 κγ
- πιπέρι 1.5 κγ
- μπακαλιάρος 1 κιλ
Υλικά της συνταγής μας Για την σκορδαλιά 4-5
πατάτες 1 κιλό 5-6
σκελίδες σκόρδο 1
ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 4 κ.σ ξύδι λευκό χυμός
από 1/2 λεμόνι ξύσμα
από 1 λεμόνι 10
κόκκους πιπέρι μαύρο, κόκκινο, πράσινο 30 γρ
φουντούκια ψημένα και τριμμένα στο multi σαν αλεύρι(προαιρετικό) 1/2
κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 1/2
κ.γλ. αλάτι-πιπέρι λευκό 1
μπακαλιάρο φρέσκο κομμένο σε φέτες αλεύρι σταρένιο για το τηγάνισμα
πατάτες 1 κιλό 5-6
σκελίδες σκόρδο 1
ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 4 κ.σ ξύδι λευκό χυμός
από 1/2 λεμόνι ξύσμα
από 1 λεμόνι 10
κόκκους πιπέρι μαύρο, κόκκινο, πράσινο 30 γρ
φουντούκια ψημένα και τριμμένα στο multi σαν αλεύρι(προαιρετικό) 1/2
κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 1/2
κ.γλ. αλάτι-πιπέρι λευκό 1
μπακαλιάρο φρέσκο κομμένο σε φέτες αλεύρι σταρένιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com