194
Υλικά
- σκουμπρί 1200 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- λευκό κρασί 60 ml
- δεντρολίβανο 7 κλων
4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 - 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), λιωμένες
1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
60 ml λευκό ξηρό, κρασί (1/2 ποτήρι του κρασιού)
6-7 μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ολόκληρα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο)
αλάτι
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), λιωμένες
1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
60 ml λευκό ξηρό, κρασί (1/2 ποτήρι του κρασιού)
6-7 μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ολόκληρα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο)
αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com