σολομός με αρωματικά και λαχανικά στο χαρτί

Καταχωρήθηκε στις 29/05/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

...Ο σολομός, εν προκειμένω, είναι το ψάρι που περιέχει και προσφέρει την μεγαλύτερη ποσότητα σε ω-3 λιπαρά (1.9 ανά 100 γραμ.), ακολουθούμενος από τις σαρδέλες (1.6/100) και τον ξιφία (1.5/100). Από γευστικής άποψης και μαγειρικής είναι σημαντικό ο σολομός να μην στεγνώσει στο ψήσιμο, πράγμα που του αφαιρεί πλεονεκτήματα και επιπλέον τον κάνει να μην καταπίνεται. Στη συνταγή, το μαγείρεμά του μέσα στο κλειστό λαδόχαρτο γίνεται για 17 λεπτά, χρόνος ελεγμένος πολλές φορές,...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!