47
Υλικά
- άνηθος 25 γρ
- μέντα 25 γρ
- μαϊντανός 25 γρ
- σχοινόπρασο 25 τμχ
- μουστάρδα 1.5 κσ
- κάπαρη 2 κσ
- κουκουνάρι 2 κσ
- πράσινες ελιές 200 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
- φιλέτο σολομού 4 τμχ
- ρύζι μπασμάτι 175 γρ
- ελιές 50 γρ
- κουκουνάρι 75 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
Ένα νόστιμο και δροσερό μεσογειακό πιάτο ψητού ψαριού με πράσινη σάλτσα, ελιές και λεμόνι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr