by admin

Σπιτική κονσέρβα τόνου - σε λάδι ή νερό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τόνος σε λάδι και νερό, απόλυτα σπιτικός! Με ενθουσίασε αυτή η ανακάλυψη. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί πως θα μπορούσα να φτιάξω τη δική μου κονσέρβα τόνου. Για τα ιταλικά νοικοκυριά είναι συνηθισμένη πρακτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι σίγουρο πως και σε κάποια ελληνικά νοικοκυριά θα υπήρχε αυτή η γνώση, πριν εμφανιστούν οι κονσέρβες ψαριών στο εμπόριο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr