232
Υλικά
- φαγκρί 1 κιλ
- πεσκανδρίτσα 1 κιλ
- χριστόψαρο 1 κιλ
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- σέλινο 1 ματσ.
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- πατάτες 4 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- ρύζι 0.5 φλ
Είναι μέρες νηστείας και το κρέας δεν αποτελεί πλέον επιλογή στο εβδομαδιαίο μενού. Παρόλα αυτά το ψάρι είναι ακόμα στη διατροφή μας και μιας και ο καιρός κρύωσε, τι καλύτερο από μια σούπα. Το μενού σήμερα έχει αγιορείτικη ψαρόσουπα, ζεστή και λαχταριστή.
Έτσι λίγο να ζεσταθεί το μέσα μας- που έλεγε και η γιαγιά μου! Η νηστεία θέλει καλοπέραση και πάμε ευθύς αμέσως να τσεκάρουμε τα υλικά και έπειτα την εκτέλεση. Πραγματικά η συνταγή είναι πανεύκολη!
Έτσι λίγο να ζεσταθεί το μέσα μας- που έλεγε και η γιαγιά μου! Η νηστεία θέλει καλοπέραση και πάμε ευθύς αμέσως να τσεκάρουμε τα υλικά και έπειτα την εκτέλεση. Πραγματικά η συνταγή είναι πανεύκολη!
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr