by admin

Το τέλειο κουρκούτι για τον μπακαλιάρο από τον Βασίλη Καλλίδη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αγαπώ τον τηγανητό μπακαλιάρο που ευτυχώς στο σπίτι μας δεν τον κάναμε μόνο μια φορά τον χρόνο. Κλασικό Σαββατιάτικο, αγαπημένο της μητέρας μου. Κάθε Σάββατο που έκανε γενική, ανάμεσα σε Αζαξ, Βιλέντες και Σκίπ «με διπλό ενεργό τετραεντέ» με  απλωμένα τα χαλιά στο μπαλκόνι να λιάζονται πάνω στα κάγκελα και τις πολυθρόνες ανάποδα με τα πόδια προς τα πάνω, η μητέρα μου τηγάνιζε πάντα μπακαλιάρο Ισλανδίας «τον καλό, με το λευκό ψαχνό». «Από θάλασσες μαύρες και βαθιές» συμπλήρωνε ο πατέρας μου, «βορείου Ατλαντικού, πιασμένοι με δίχτυα χοντρά, οπως τα βλέπουμε στον Κουστώ». Κάθε χειμωνιάτικο Σάββατο. Πάντα θα θυμάμαι τη σκορδαλιά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Ψάρια
Συνταγή από Βασίλης Καλλίδης

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com