Τονάκι Λεμονο-πορτοκαλάτο

Καταχωρήθηκε στις 20/02/13

34 Ψήφοι Ψήφισε

Ώρα να αφήσουμε για λίγο, τα λεμονάτα γλυκά ... και να πιάσουμε τα λεμονάτα φαγητά! Και όταν μιλάω για φαγητά... λέω να πούμε για ψαράκια που είναι από τα πιο αγαπημένα μου στη γεύση, όπως κι’ αν είναι αυτά μαγειρεμένα. Το τελευταίο μου απόκτημα (πεσκέσι από τον πεθερό, σχεδόν μαζί με την τσάντα με τα λεμονάκια) ήταν ένα μικρό τονάκι, γύρω στα 1500 γραμ. Επειδή όμως το συγκεκριμένο ψάρι, πλούσιο σε Ωμέγα και καλά λιπαρά, όπως άλλωστε και το ρίκι αλλά και η παλαμίδα (που ανήκουν στην ίδια οικογένεια) έχουν μια κάπως βαριά μυρωδιά πρέπει να το μαγειρέψει κανείς έτσι, που να ξεπεράσει αυτόν...

Διάβασε τη συνταγή στο http://aromavanillias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!