Τραγανή πέρκα φιλέτο στο φούρνο με κρούστα αμυγδάλου

Καταχωρήθηκε στις 08/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τραγανό ψαράκι φούρνου, που δεν χάνει τίποτα σε γεύση από ένα τηγανητό, αντιθέτως δίνει θα έλεγα! Συγκεκριμένα τραγανή πέρκα με κρούστα αμυγδάλου πολύ ντελικάτη, θα καταλάβετε αν το δοκιμάσετε και θα δείτε! πέρκα φιλέτο στο φούρνο Συστατικά   200gr. Φιλέτο πέρκας ή φιλέτο άλλου ψαριού 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι Αλατοπίπερο ή κάποιο αρωματικό αλάτι ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα καπνιστή ή απλή 1/3 του φλιτζανιού αμυγδαλόψιχα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.zannetcooks.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!