Τραγανό ψάρι με αμύγδαλο

Καταχωρήθηκε στις 25/08/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τραγανή επικάλυψη αμύγδαλου θα δώσει στο φιλέτο ψαριού άλλη γεύση και μοναδική υφή. 230 γραμ φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς κόκκαλο, φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κσ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο 1 κσ άπαχο γάλα 2 κσ φρυγανιά 2 κσ ψιλοκομμένα αμύγδαλα μισό κουταλάκι φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι 1 κσ ηλιέλαιο μαγειρικό σπρέυ Εύκολη 30 Λεπτά...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!