Καταχωρήθηκε στις 25/08/13
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ασπράδι
- γάλα
- φρυγανιά και 3 ακόμα υλικά
Τραγανή επικάλυψη αμύγδαλου θα δώσει στο φιλέτο ψαριού άλλη γεύση και μοναδική υφή. 230 γραμ φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς κόκκαλο, φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κσ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο 1 κσ άπαχο γάλα 2 κσ φρυγανιά 2 κσ ψιλοκομμένα αμύγδαλα μισό κουταλάκι φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι 1 κσ ηλιέλαιο μαγειρικό σπρέυ Εύκολη 30 Λεπτά...