Τσιπούρα αχνιστή πάνω σε λάχανο

Καταχωρήθηκε στις 07/03/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

"Ένας από τους αγαπημένους τρόπους για να μαγειρέψω τσιπούρα ή λαυράκι όταν είμαι μόνος σπίτι. Όλα σε ένα σκεύος για οικονομία και ευκολία. Το ψάρι με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ τρυφερό και παίρνει γεύσεις από το στρώμα λαχανικών στο οποίο το μαγειρεύεις" εξηγεί ο Ευτύχης στο βιβλίο του "Μαγειρική Οικονομία"!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!