Αφράτα ελιοψωμάκια... από τα πιο νόστιμα φουρνίσματα

Καταχωρήθηκε στις 30/03/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ντομάτα, κρεμμύδι, ψωμί και λίγες ελιές, ίσως και λίγο τυρί... ένας συνδυασμός άρρηκτα δεμένος με την ελληνική γη. Το αλεύρι έγινε ένα λαχταριστό ψωμάκι που πήρε στην αγκαλιά του μερικές ροδέλες από τις αγαπημένες ελιές Καλαμών και τα δύο μαζί έφτιαξαν μικρά, καστανόξανθα, αφράτα ψωμάκια που κατασιγάζουν τις ξαφνικές λιγούρες, εκεί γύρω στις έντεκα το πρωί μαζί με ένα ελληνικό καφεδάκι με το απαραίτητο καϊμάκι στην επιφάνεια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!