Άρτος για αρτοκλασία

Καταχωρήθηκε στις 15/09/11

19 Ψήφοι Ψήφισε

Λιώνουμε τη μαγιά σε 1/2 κούπας χλιαρό νερό. Αλέθουμε το κακουλέ με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Το ίδιο κάνουμε για το μαχλέπι και για τη μαστίχα, που πρέπει να είναι παγωμένη, βγαλμένη εκείνη την ώρα από την κατάψυξη, (γιατί διαφορετικά θα είναι μαλακιά και δεν θα αλέθεται).Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!