Ένα αφράτο Καλαμποκόψωμο σαν Κέικ

Καταχωρήθηκε στις 13/06/12

13 Ψήφοι Ψήφισε

Εξαιρετικά νόστιμο κέικ ή ένα αφράτο ψωμί από αλεύρι Καλαμποκιού. Η αλμυρή ή η γλυκιά του εκδοχή είναι πολύ αγαπητή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας. Το ψωμί αυτό γίνεται ένα ιδανικό πρωινό, όχι μόνο Κυριακάτικο αλλά και καθημερινό! Είναι εξαιρετική αμυλούχα τροφή, διότι αναπληρώνει τη γλυκόζη στον οργανισμό μας, που εξαντλήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, και μας τροφοδοτεί με ενέργεια. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες, κυρίως του συμπλέγματος B και μαγνήσιο και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη σωστή ανάπτυξη των οστών....

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!