by admin

ΦΟΚΑΤΣΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΦΟΚΑΤΣΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣΗ φοκατσα μου αρεσει ιδιαιτερα. Η συνθεση της απλη, απλουστατη : ζυμαρι για ψωμι, αρκετο λαδακι, χοντρο αλατι και απο πανω μπορεις να προσθεσεις οτι τραβαει η ορεξη σου! Το ζυμαρι ξεροψηνεται εξωτερικα, ενω το εσωτερικο του ειναι αφρατο και μαλακο. Οι κοκκοι του αλατιου σπανε σε καθε δαγκωμα, ενω τα διαφορα υλικα και αρωματικα της επικαλυψης προσθετουν την δικη τους νοτα. Τρωγεται ολες τις ωρες ακομα και την επομενη ημερα. Η καλυτερη στιγμη της ειναι μολις βγει απο τον φουρνο!...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: φοκάτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com