73
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1.5 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 900 γρ
Ξεχνάς, λοιπόν, προς το παρόν τη χαλάρωση του ζυμώματος (γλυτώνεις και τα χέρια σου από την ταλαιπωρία εδώ που τα λέμε) και μαζεύεις τα απαραίτητα ... μπολ, ξύλινη κουτάλα, μια "ιδέα" μαγιά, αλεύρι, νερό (κατά προτίμηση χλιαρό), αλάτι και μια στάλα ζάχαρη επάνω στον πάγκο. Ρίχνεις τα πάντα στο μπολ (τί τραβάει κι αυτό! ) και ανακατεύεις τον χυλό καλά!!! Και τώρα;; Αυτό θα γίνει ψωμί;;;; Εεεεε ναι, λοιπόν!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com