by admin

Κουλούρια Θεσσαλονίκης

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 10-12 κουλούρια:450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι ξερή μαγιά (8γρ)¼ φλυτζανιού ελαιόλαδοΜισό κουταλάκι αλάτιΜισό κουταλάκι ζάχαρηΜια κούπα χλιαρό νερό100 γρ σουσάμιΣε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε και το λάδι. Σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 30 λεπτά.Αφού φουσκώσει καλά, ξαναζυμώνουμε για 5 λεπτά.Βάζουμε το σουσάμι σε ταψάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο. Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα.Μοιράζουμε τη ζύμη σε 10-12 ίσα κομμάτια, ανάλο
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: κουλούρια Θεσσαλονίκης

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com